Of het nu gaat om een oldtimer, een 2e hands elektrische auto, een zeldzame Harley Davidson een pickup, speedboat, of zelfs een stoere food truck, voor CarGoExpress is dat geen enkel probleem. Wij van CarGoExpress maken het importeren van elk soort voertuig uit de USA bijzonder eenvoudig. Doordat wij beschikken over een uitgebreid wereldwijd netwerk kunnen we het import proces optimaal stroomlijnen. Daardoor is de tijd tussen aankoop een afleveren verassend kort.

De Kosten
Voor het importeren van een auto worden diverse kosten in rekening gebracht. Veel van die kosten hebben we weinig invloed op. Zoals aankoopbedrag, invoerrechten (verschilt per voertuig), btw (21%) en BPM-afhandeling. De handeling en transportkosten houden we zo laag mogelijk en dus heel aantrekkelijk. Omdat het importproces best complex is, nemen we al die zorgen uit handen. Wij kunnen het proces van verkoper tot zelfs aan u voordeur regelen.

De oldtimer import expert
Door en met onze jarenlange ervaring in de auto import uit Amerika kunnen wij u een uitgebreide service en advies bieden. Vanuit ons kantoor in Lelystad kunnen we u begeleiden de aankoop van het voertuig, tot aan de aflevering bij u voor de deur. U kunt natuurlijk ook zelf u voortuig komen ophalen bij ons bedrijf

Motorfiets invoeren
Ook uw droom motor kunnen we importeren. Denk hier bij aan een custommade street rods, klassieke Harley politie motor of een cruiser. Voor motoren 30 jaar en ouder geld een BTW tarief van 9% Het kan dus prijstechnisch interessant zijn om een motor te importeren uit Amerika.

Boten invoeren
In florida wachten vele snelle speedboot of een stijlvol jachten op een nieuwe eigenaar. De kleinere boten gaan per container. Passen ze nu net niet in een container, dan regelen een Roll-on-Roll-off transport(roro) met op maatgemaakte cradle.

Losse onderdelen en huisraad
Via ons is het mogelijk om losse auto/motor onderdelen of een hele huisraad te verschepen vanuit L.A. voor zowel particulier als bedrijf. Dit kunnen kleine of grote pakketten zijn.

Foodtrucks invoeren
Een nieuwe trend in Nederland. De foodtruck. In Amerika al gemeen goed. Let er op dat de stoomvoorziening in Amerika anders is. Er dient dus nog wel heel veel aan de geïmporteerde truck te worden gedaan.