Cargo Express Europe

CarGo Express Europe

CarGo Express Europe heeft zich gespecialiseerd in internationaal transport, met een specialisatie vanuit de Verenigde Staten. Als u goederen wilt verschepen van en naar de Verenigde Staten dan staan de medewerkers van CarGo Express Europe klaar om u te ondersteunen, en zullen wij u met raad en daad bijstaan dankzij onze ervaring en professionele kennis.

Cargo Express Europe helpt u als geen ander door het hele proces heen van importeren, douane inklaringen, invoerrechten en alles wat er allemaal bij komt kijken om het transporteren van uw voertuig of goederen vlekkeloos te laten verlopen.
Door de deskundigheid en flexibiliteit van CarGo Express Europe zijn we als geen ander in staat om zowel de particuliere als de zakelijke markt snel te bedienen. Wekelijks komen er bij CarGo Express Europe internationale containers binnen. Hierdoor bent u verzekerd van een snel, kwalitatief en efficiƫnt transport, vanuit elke stad of staat binnen de Verenigde Staten naar Europa.
Heeft u bijvoorbeeld een Harley Davidson, Porsche, Volkswagen, Corvette, Pick-Up, Oldtimer, een boot of andere goederen in de Verenigde Staten gekocht. Wij nemen u alles uit handen. Zowel bij import als bij het transport, en of het nu gaat om stukgoed, deelladingen, pallets of pakketten, alles is mogelijk.
CarGo Express Europe is uw partner!
cargo1

Reacties zijn gesloten.